Trenger din bedrift en ny arkivmedarbeider?

Trenger du en hjelpende hånd med å rydde i arkivet, delta i daglige driftsoppgaver eller ønsker en erfaren rådgiver? Vi hjelper deg med å finne den rette kompetansen! Våre konsulenter er klare for rask oppstart.

Hva kan konsulentene våre bidra med?

Våre konsulenter tar seg av oppgaver som postbehandling, skanning, journalføring, kvalitetssikring, periodisering, innsynshåndtering og mye mer. De er eksperter på å sikre at rutinene utføres effektivt og i tråd med kravene som gjelder.

Konsulentene våre kan også hjelpe deg med å avslutte gamle saker, samt rydde og organisere det fysiske arkivet ditt. De tilbyr rådgivningstjenester som endring og utvikling av rutiner og prosedyrer. Deres ekspertise vil bidra til å optimalisere arkivets funksjonalitet og sikre at det er i samsvar med beste praksis og gjeldende lovgivning.

Bruker du NOARK-baserte sak- og arkivsystemer?

Våre konsulenter har bred erfaring med ulike NOARK-baserte systemer, som for eksempel Acos Websak, Public 360, ePhorte, Elements, Doculive, Dokumaster og ESA. De er vant til å arbeide med disse systemene og kan hjelpe deg med implementering, opplæring og brukerstøtte.

Oppdatert på relevant lovgivning

Våre konsulenter har god kjennskap til aktuell lovgivning, inkludert Arkivloven og Offentlighetsloven. De er oppdatert på de juridiske kravene og kan veilede deg for å sikre at arkivet ditt overholder regelverket.

Utnytt vårt nettverk

Enten du trenger friske perspektiver fra en nyutdannet arkivar eller ønsker å dra nytte av den mer erfarne, er vi her for å imøtekomme dine behov. Våre dedikerte rådgivere er eksperter på å forstå akkurat hva du trenger. Ta kontakt med oss og få tilgang til konsulenter med den rette kompetansen og erfaringen for din bedrift.

Vi hjelper deg med rask rekruttering ved sykemeldinger

Vi forstår at uforutsette hendelser, som sykemeldinger, kan kreve rask rekruttering for å opprettholde den jevne driften av arkivavdelingen. Vi i Centric Finance er her for å hjelpe deg i slike situasjoner. Med vårt store nettverk og ressurser kan vi raskt finne passende kandidater til midlertidige eller permanente stillinger etter behov. Vi er dedikert til å sikre sømløs kontinuitet for din bedrift, selv når utfordringer oppstår.

Noen av stillingene vi rekrutterer til:

  • Arkivledere
  • Prosjektrådgiver innen arkiv (flytting/digitalisering av arkiv)
  • Arkivrådgiver
  • Dokumentkontrollere
  • Dokumentforvaltere
  • Arkivmedarbeider/assistent

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU