20 år i vikariat, har allikevel trygg og forutsigbar arbeidstilværelse

I Centric har vi alltid en «stall» med folk ute i bemanning hos kunder og oppdragsgivere. Stallen består av arkiv og økonomimedarbeidere som står klare til å vikariere og jobbe hos ulike firmaer når behovet melder seg. Anne Felberg har vært en del av Centrics bemanningstjeneste i 20 år. Gjennom årene har hun rukket å jobbe i en rekke ulike stillinger, og levd en litt utradisjonell arbeidstilværelse.
– Når jeg søkte jobb gjennom Centric Finance, ønsket jeg friheten til å styre min egen hverdag. Jeg elsker å reise, og en vikarstilling har gitt meg muligheten til nettopp dette.
– Når jeg har kommet tilbake fra reisene, har det alltid vært en jobb ventende på meg via Centric. En gang ventet det hele tre jobbintervjuer på meg til ulike vikariat. Det var utrolig behagelig. Da var det opp til meg å bestemme hvor jeg ønsket å jobbe.
– Vanligvis må arbeidstaker selv ta kontakt når de er tilbake fra ferie, men Centric har vært så hyggelige og tatt kontakt med meg først. Det har gitt meg mye trygghet i hverdagen. Etter ferier er lommeboka gjerne litt slankere, og da er det betryggende å vite at man har en jobb å komme tilbake til.

Vil du jobbe med arkiv og økonomi? [maxbutton id=»2″ ] 

Trives godt på de ulike arbeidsstedene
Når vi sender våre ressurser ut til ulike arbeidssteder er vi opptatt av at de skal ha det godt. Det kan heldigvis Anne bekrefte. Vi vet at det kan være utfordrende å starte en ny jobb på et nytt sted. Derfor er det viktig for oss å følge opp jevnlig.

– De har spesielt vært flinke til å plassere meg på steder hvor jeg passer inn og trives. Jeg har blitt tildelt gode jobber og møtt mange hyggelige mennesker. Centric ringer meg jevnlig for å høre hvordan det går og om kontrakten min forlenges av arbeidsgiveren, det er godt å få alt servert på den måten, forteller Anne
– Jeg har aldri trengt å være bekymret for jobb, og det har aldri vært noen usikkerhet rundt penger og den slags. Selv om hverdagen min egentlig har vært uforutsigbar som bemanningsansatt, har det likevel vært forutsigbart og trygt.
I dag jobber hun i arkivet med journalføring og post hos en av Centric Finance sine oppdragsgivere. For å jobbe med arkivering, er det viktig å være veldig nøyaktig. Det krever systematisk arbeid og man må gjerne tenke i systemer.
Hva gjelder digitalisering merker Anne at alt blir mer og mer elektronisk. Hun understreker at det har vært en del endringer de siste årene. Noen arbeidsoppgaver har blitt forenklet, men det har ikke blitt mindre å gjøre av den grunn, heller mer.
– I dag har jeg tilegnet meg erfaringer innenfor bransjen, og kan nå søke basert på erfaringene. Dette er viktig for meg ettersom arbeidsmarkedet i dag krever utdanning og mye digital kompetanse.
Hun forteller avslutningsvis at dersom du skal jobbe gjennom Centric kan du forvente god oppfølging. Hun er spesielt fornøyd med sin kunderådgiver Rikke. Rikke holder løpende kontakt om arbeidssituasjonen og nye kontrakter som gir Anne trygghet og frihet i hverdagen.
Kunne du tenke deg en lik arbeidshverdag som Anne?  [maxbutton id=»2″ ] 
 

Annenhver uke publiserer vi en podcast i serien «Ukens Stillinger».
Der presenterer vi 2 -3 ledige stillinger innen hovedsakelig økonomi og arkiv. Klikk på bildet og følg oss gjerne : )

Ledig stilling økonomi og finans. Centric Finance økonomibemanning

Finnes i din podcastspiller.

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU