GPTW Centric Finance

Centric er sertifisert av Great Place To Work

Vi er veldig stolte av å være en av landets beste arbeidsplasser. Centric har nemlig blitt sertifisert av Great Place To Work (GPTW). Sertifiseringen er et bevis på at våre medarbeidere trives og opplever organisasjonen som en god arbeidsplass.
Sertifiseringen er basert på en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass. Bedriftene som oppfyller kravene som er satt til kulturskapende aktiviteter og medarbeidervurderinger får utdelt et sertifiseringsbevis som gjelder i 12 måneder.
-Vi er utrolig stolte av sertifiseringen fra Great Place to Work. Dette er beviset på at systematisk arbeid med bedriftskultur og medarbeiderengasjement fungerer. Centric er et selskap som er avhengig av fornøyde medarbeidere og vi er overbevist om at vi kommer til å profittere på dette fremover, sier Per Christian Johansen, Adm dir / VD Care Nordic & Finance Professionals i Centric.
We belive in people
En av Centrics syv kjerneverdier, på så vel nordisk som internasjonalt nivå, er «we believe in people». Våre medarbeidere gjør oss til de vi er. Dette gjør at vårt varemerke skiller seg fra andre. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vår fremtid.
-Vi er overbeviste om at det faktum at våre medarbeidere trives og får de beste mulighetene til å gjøre en god jobb, er en av grunnpilarene til at vi har sterke personlige relasjoner til våre ansatte, samarbeidspartnere og kunder, sier Per Christian.

Great Place To Work

Great Place To Work er et globalt konsulent -og analyseinstitutt med over 25 års erfaring i å måle og utvikle tillitsbasert kultur og ledelse på arbeidsplasser. Great Place to Work Sertifisert og deres utmerkelser for De Beste Arbeidsplassene tildeles de organisasjoner som bevislig har skapt en god arbeidsplass for sine medarbeidere.


Les mer om Great Place To Work.

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU