Bilde - img0696-1-2110-1770x0

Data skal flyte sømløst hos Centric

ERP er en forkortelse for Enterprise Resource Planning systemer. Slike systemer integrerer alt fra økonomi til produksjon og kundebehandling. Centric benytter seg av et av de mest avanserte.
– Data skal flyte sømløst fra et system til et annet. Det handler om automatisering, digitalisering og effektivisering. Å få alt materialet i et felles system hvor alt henger sammen, forklarer økonomidirektør Ane Standnes Grønlund.
Komplekse systemer
Det høres så tilforlatelig ut når Grønlund forklarer, men det er selvsagt slett ikke tilfellet. Med nærmere tusen medarbeidere i Norden, 14 selskaper, to virksomhetsområder, og kontorer i flere land, forstår vi at Centric trenger løsninger som ikke akkurat er hyllevare.
– Joda, det er snakk om ganske kompliserte og komplekse systemer, medgir økonomidirektøren.
– Ikke minst å finne enhetlige løsninger som fungerer på tvers av landegrensene.
Zero touch
– Vi kaller det zero touch, at medarbeiderne våre skal slippe å punche data, og heller bruke tiden på mer produktive gjøremål. Målet er at vi hele tiden sørger for å jobbe på best mulig måte og så effektivt som det overhodet går an. Vi er et stort selskap som skal holde sammen, og vi finner stadig områder som vi kan forbedre. Fra tid til annen finner vi også nye bruksområder for ERP-systemet vårt, forteller Grønlund.
Datasikkerhet
Centric Finance Professionals leverer bemanningstjenester innen økonomi og arkiv. Vi leverer økonomikonsulenter som har erfaring fra ulike ERP systemer og har kompetanse innen ulike bransjer, stillinger og prosjekter, både fra nasjonale og internasjonale selskaper. På kundelisten finnes myndigheter, eiendomsselskaper, omsorgsleverandører, og flere virksomheter innen bygg og anlegg og finansielle tjenester.
– Dette stiller krav til ERP-systemet vårt. Det er mye sensitiv informasjon i systemet, og vi er svært opptatt av kvalitet og datasikkerhet, sier Grønlund, og forteller at serverne er plassert på steder med maksimal sikkerhet.
– Vi flyttet for et år siden, og jeg må si det er den enkleste flytteprosessen jeg har vært med på. Det var egentlig bare å ta ut kontakten på et sted og sette den inn på et annet.
Les mer om Centric Finance her.

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU