En oppsummering av 2022: ny leder, nye medarbeidere og en virkelig god gjeng i Centric Finance

Vi legger snart bak oss et spennende år og kan rette blikket mot 2023. Året 2022 var mitt første år som leder for Centric Finance Professionals AS, og etter ca. to år på hjemmekontor så var det med stor glede vi endelig kunne møtes på kontoret for å jobbe sammen.

2022 har vært et år hvor vi gradvis kom mer og mer inn i den nye normalen – hybridkontor, intervjuer både på teams og i våre kontorlokaler, felles lunsj og ikke minst alt det sosiale som har skjedd på og utenfor kontoret. Vi har gjennom to år erfart at det fint kan jobbes digitalt uten at dette går ut over samarbeidet, og dette tar vi med oss videre inn i 2023.

Vi begynte året med å fokusere på det vi er best på – følge opp våre kunder og kandidater, og rekruttere de beste medarbeiderne, både internt og ekstern. Internt så har vi ansatt Marte og Kristin som har tatt oss alle i Centric med storm. Marte flyttet i april tilbake til Oslo etter å ha oppholdt seg i Porsgrunn i noen år, for å ta over ansvaret for arkivsatsningen vår. I flere år tidligere har vi vært ledende leverandør på arkivmarkedet, og målet er å ta tilbake den posisjonen. Dette er en oppgave Marte har tatt på strak arm. Hun har med sitt gode humør og faglige kompetanse overbevist alle om at vi igjen skal gjenerobre vår posisjon som det beste bemanningsbyrået innen arkiv.

Etter å ha jobbet deltid digitalt fra København under masterstudiene, kom Kristin i sommer tilbake til Oslo og jobber nå 100 % hos oss. Hun har med sitt vinnende vesen og faglige kunnskap tatt over etablerte kunder og håndtert dette som en erfaren rådgiver. Det er ikke bare overfor kunder og konsulenter Kristin er helt rå, hun er også en stor bidragsyter på markedsføring og Employer Branding.

Selv om vi har ansatt flere dyktige kolleger som virkelig har løftet teamet med nye ideer og innspill, har vi også en flott gjeng medarbeidere som har vært her i flere år. Vi hadde i våres gleden av å få se Niklas komme helt til finalen i The Voice, mens han likevel har holdt fullt fokus på jobb, og landet spennende avtaler, oppdrag og skapt viktige relasjoner til nye og gamle kunder.

Maria har med sitt fagansvar i Centric Finance bidratt til å at vår kvalitet internt har nådd et veldig høyt nivå. Våre rutiner og arbeidsmetodikk er på et svært høyt profesjonelt nivå takket være Maria og hennes kompetanse. I tillegg har Maria gjort en helt outstanding jobb og særlig innen litt «tyngre» rekrutteringer til store private aktører.

Aurora har virkelig hatt et kanonbra år. I begynnelsen av 2022 leide vi Aurora ut til Sporveien, der hun bidro med ansettelsen av fire dyktige traineer til deres traineeprogram. Aurora er en medarbeider som virkelig brenner for våre kunder og konsulenter. Hun har lagt tilbake mange tusen kilometer med Centric-bilen, hatt utallige kandidatoppfølginger, arrangert tidenes konsulent-julebord, og hun har mot slutten av året hele 22 konsulenter i jobb – noe som er knallbra.

Den som har vært lengst i Centric Finance er Joakim, han har både jobbet med salg og rekruttering innen økonomi, deretter vært midlertidig leder for Centric Finance, før han i 2021 tok over arkivporteføljen vår. I 2022 har Joakim vært en uvurderlig mentor for Marte, og sammen har de jobbet tett med arkivkunder og fått inn flere spennende oppdrag som de sammen har dekket. Selv om Joakim har valgt å bare jobbe 40 % er han en stor bidragsyter på teamet og ut mot våre kunder.

Kort oppsummert, så har året 2022 gitt oss store og små utfordringer, som vi har tatt lærdom av. Det har kommet til flotte personer til teamet vårt internt, og vi har jobbet bedre sammen enn noen gang. Vi gleder oss til 2023, og kan allerede nå nevne at det vil komme noen virkelig dyktige medarbeidere til teamet vårt i begynnelsen av året.

Jeg vil også takke alle våre flotte utleide konsulenter som har jobbet ute hos våre kunder i 2022 – uten dere hadde det ikke vært et Centric Finance. Det er menneskene i Centric Finance som gjør oss til den vi er, og vi er stolte av det arbeidet våre ansatte gjør hver dag – «We believe in people». Ikke minst tusen takk til våre kunder for et godt samarbeid i 2022 – vi gleder oss til å fortsette i 2023!

Helt på tampen vil jeg nevnte at årets julegave går i år til dem som trenger det mest, og vi har for sjette året på rad donert penger til Leger Uten Grenser. «Julen handler om å gi, og for oss føles det viktig å bidra både moralsk og økonomisk til å lindre nøden for folk som ellers ikke får hjelp», sier Per Christian Johansen, Adm dir / VD i Care Nordic og Finance Professionals.

Vi i Centric Finance ønsker deg og dine en riktig fin jul og et godt nytt år.

Nå går turen til Zanzibar for bryllupsreise for min del! Nyt jula alle sammen.

 Hilsen Ole, leder i Centric Finance

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU