Green Week – Nyhetsbrev

Black Friday og etter hvert Black Week har blitt utbredt
salgsfenom i Norge, og som et motsvar på dette ønsker vi i Centric Finance å gi noe tilbake til miljøet!

For hvert nye oppdrag vi får inn i november – dvs et nytt bemanning eller rekrutteringsoppdrag – vil vi donere 1000 kr til et veldedig formål innen bærekraft og miljø.

Centric Finance Professionals er spesialister på bemanning og rekruttering innen økonomi og arkiv. Vi tilbyr faglig utvikling og utfordrende oppdrag hos noen av landets mest spennende selskaper.

 

                                         

Maria Johansen                              Aurora Brynildsen                    Marte Aamodt Stulen                   

Om oss

I over 25 år har vi hjulpet kvalifiserte kandidater innen økonomi og arkiv, til å finne drømme jobben i både offentlig og privat sektor. Våre konsulenter har kompetanse innen ulike bransjer, stillinger og prosjekter, fra nasjonale og internasjonale selskaper. Hver dag er vi i dialog med dyktige kandidater som vi møter gjennom vår kandidatbase og nettverk.

Hos oss står alltid mennesket i sentrum og vi er genuint opptatt av å finne rett person til rett areidsplass. Vi gjør en helhjertet innsats for både kandidater og kunder, vi jobber sammen for å skape best mulig kvalitet i ansettelsesprosessen og derfor er en av våre kjerneverdier «We Believe in People». Vårt hovedkontor er i Oslo, men vi har
kandidater fra hele Norge.

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU