Julegave til Leger Uten Grenser

Julegaver er en stor del av julen, men vi i Centric mener at livet er den største gaven man kan få. Derfor har Centric i Norge og Sverige for tredje året på rad, valgt å gi årets julegave til Leger Uten Grenser i stedet for å gi materielle julegaver til sine ansatte.

 

 
– En julegave skaper alltid glede, men vi ønsker å bidra med mer enn som så. Ved å gi penger til Leger Uten Grenser kan vi bidra til å redde liv i form av livreddende helsehjelp til dem som trenger det mest, sier Per Christian Johansen, administrerende direktør i Centric Finance og Centric Care.
– Julen handler om å gi, og for oss føles det viktig å kunne bidra både moralsk og økonomisk til å lindre nøden for mennesker rammet av krig, katastrofer og konflikt, og som ellers ikke får hjelp, sier Johansen.

Årets julegave fra Centric bidrar til å vaksinere 450 mennesker mot kolera og 5000 barn mot meslinger.
– Pengedonasjonen er en måte for oss å bidra til bedre helse- og omsorgstjenester utenfor Skandinavia. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle våre flinke og hyggelige konsulenter i Centric Finance som har jobbet ute hos våre kunder i 2019. Det er menneskene i Centric som gjør oss til dem vi er og vi er stolte over det fantastiske arbeidet våre ansatte gjør hver eneste dag, avslutter Johansen.
Les mer om Leger Uten Grenser og deres arbeid her.

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU