Pia går til nye utfordringer og har en melding til sin etterkommer

All good things must come to an end, er det noe som heter. Denne gangen er det vår senior rekrutteringsrådgiver Pia som etter 7 år hos oss, snart har rekruttert sin siste person gjennom Centric. Noen avskjeder er tyngre å ta enn andre. Derfor ønsker vi å dedikere denne artikkelen som en hyllest til Pia og hennes kommende erstatter. Vi tok en prat med Pia om hennes tid i Centric og hvilke råd hun har til sin etterkommer.
Pia, nå skal du slutte i Centric – hvordan føler du deg?
– Jeg sier ikke opp med et lettens sukk. Dette har vært et godt sted å være, med fantastiske kunder, en meningsfull hverdag og gode kollegaer. Jeg har elsket jobben min, spesielt fordi den har latt meg gå med mange hatter samtidig. Dette er også årsaken til at jeg nå velger å snu meg mot nye utfordringer. Det er gøy med en variert og hektisk arbeidshverdag, men nå ønsker jeg å jobbe på en litt annen måte.
Hva husker du best av oppturene og nedturene i Centric?
– Det beste med denne jobben er jo å ringe til noen for å fortelle at de har fått jobb. Det er så mange som blir skikkelig glade. Det utgjør en stor forskjell for mennesket, men også bedriften / kunden vår og samfunnet generelt.
– Den største nedturen gjennom årene var nok når arbeidsmarkedet fikk nedgang. Det merker man fort på kundene, hvis økonomien ikke er god trenger folk heller ikke flere ansatte. Det går naturligvis utover hverdagen som rekrutteringsrådgiver.

Rådgiver Pia Thielemann Hordvik

Rådgiver Pia Thielemann Hordvik i Centric Finance Proffesional.


Hvilke arbeidsoppgaver har du primært hatt?
– Jeg har jobbet fra A – Å i ulike rekrutteringsprosesser. Det innebærer å finne kandidater, holde intervjuer, dra på kundebesøk hos bedriftene og følge opp kandidatene ute i vikariat. Vi driver både rekruttering og bemanning, så det er mye som skal holdes styr på.
– Jeg har blitt veldig knyttet til kundene og vikarene mine. Vi blir ofte gode venner, som gjerne har litt private samtaler. Man bryr seg veldig om kontaktene sine i denne jobben. Det handler jo veldig mye om mennesker, kultur og å finne en god match, da er det viktig å bli godt kjent.
Hvilke råd vil du gi til din etterkommer?
– Hvis du er glad i å jobbe og snakke med mennesker så er dette en perfekt jobb. Det er selvsagt viktig med kompetanse innen regnskap, samtidig som jeg vil legge til at du ikke trenger å være ferdig utlært.
– Jeg kan se for meg at dette er en perfekt stilling for deg som har utdanning eller erfaring med regnskap, men som nå sitter og føler på at dette kanskje ikke var rett jobb. Da er denne stillingen et godt alternativ. Du får jobbe i et miljø med unge og energiske mennesker, med trygge rammer rundt.
Kjære Pia, lykke til i ny jobb. Du vil bli savnet.
Sitter du med følelsen av å passe som Pia´s etterkommer? [maxbutton id=»2″ ]

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU