Vår fulle kandidatbase av økonomiressurser sikrer bemanning hos bedrifter

Som aktør i bemanningsbransjen er det kandidatene våre som avgjør hvor gode vi er. Det er leverandøren som dekker opp stillingsutlysninger hurtigst som vinner kampen om kundene, og uten de beste kandidatene vil vi ikke vinne oppdragene. Vi har derfor – på grunn av tett konkurranse – økt våre investeringer på markedsføring ut mot kandidatene våre for å sikre oss de beste ressursene som finnes der ute. Vår strategi dreier seg om å hele tiden dele spennende stillinger til folk som «sitter på gjerdet» og venter på den perfekte jobben. Det er en glede å se at vi faktisk har lykkes! Vi starter nå 2020 med en portal full av talentfulle kandidater som bare venter på sin neste arbeidsplass.
Slik er rekrutteringsprosessen når et selskap benytter Centric Finance
Vi er en fleksibel partner for bedrifter som ikke alltid vet om det er nok ressurser til fast ansettelse, og dekker opp vikariater, sykefravær, permisjon og midlertidige behov. Samtidig skaper vi nye muligheter for mennesker som ønsker å komme seg inn i en fast jobb – enten som nyutdannet eller som seniorressurs.

  1. Det starter naturligvis med et møte.

For å levere kvalitet i ressursene er vi raskt ute med å booke inn møte hos kunden. I møtet tar vi et dypdykk i bedriften for å forstå hvordan selskapet er strukturert, kandidatens ansvarsområder, hvor mange det er på avdelingen og få en følelse av hvilket miljø og kultur kandidaten blir en del av. 

  1. Utforming av kravspesifikasjon og stillingsutlysning

Etter møtet utformer vi en kravspesifikasjon og setter i gang arbeidet med å utlyse stillingen. Vi benytter både tradisjonelle og utradisjonelle/kreative kanaler for å tiltrekke oss nye kandidater. Gjennom vår annenhver ukentlige podcastserie «Ukens Stillinger» diskuterer vi oss gjennom 2 – 4 ledige stillinger og forklarer de delene av arbeidsplassen som er vanskelig å kun kommunisere gjennom tekst. Podcasten blir i tillegg klippet om til videoformat tilpasset spesifikke stillinger og publiseres i stillingsannonser og på sosiale medier.

  1. Vi screener egne databaser og andre kanaler på jakt etter rett kandidat.

Det finnes mange veier til rom. Vi vet aldri hvordan eller hvor kandidater dukker opp, men ser at det er viktig for oss å bygge nettverk og være representert der våre kandidater er representert. Det kan være gjennom Finn.no, LinkedIn, Jobreg, våre egne databaser, frokostseminarer, via nettverk, på bussen, på en referansesamtale osv.

  1. Intervjuprosessen.

Førstegangsintervjuet gjennomføres her hos oss. Er kandidaten aktuell ringer vi referanser fra to ulike arbeidsplasser for å få et subjektivt inntrykk. Hvis referansene er gode, presenterer vi de beste kandidatene for vår kunde. Kunden velger deretter om de ønsker å invitere de til en samtale.
Avslutningsvis gjør vi en evalueringssamtale av kandidaten sammen med kunden. 
Vi føler et sterkt ansvar for å følge opp kandidater og holder tett dialog med de gjennom hele intervjuprosessen. Til slutt informerer vi kandidaten om utfallet av intervjuet og gir dem en konstruktiv tilbakemelding. Centric Finance avholder kontraktsmøte og følger opp kandidaten i etterkant av intervjuet og før oppdraget starter.
Bemanningsbransjen er en god blanding av rask levering og god kvalitet til riktig pris. Vi bryr oss om både kandidatene og kunden. Vi jobber effektivt og har effektive i prosesser for å raskt levere de beste ressursene, samtidig som det er svært viktig for oss at vi alltid behandler kandidatene våre med verdighet og kvalitet. 
Aurora

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU