Niklas byr på seg selv både i jobb og på The Voice

Niklas Jung Hansen er Sales Account Executive hos oss i Centric Finance. 29-åringen fra Drammen er ikke redd for å by på seg selv, verken i arbeidshverdagen eller på scenen.

Vi i Centric er stolte av å ha en egen musikkstjerne med på The Voice på TV 2 i år.

I rollen som Sales Account Executive kontakter Niklas små og mellomstore bedrifter og formidler våre tjenester.

– Du må være litt på, og tørre å by på deg selv. Dette hadde nok vært en tyngre jobb om jeg ikke hadde vært glad i å prate med mennesker. Store deler av jobben dreier seg jo om å ringe vilt fremmede mennesker i ulike bedrifter. Da er det nok en fordel å være utadvendt, forteller Niklas.

Niklas Jung Hansen slik vi er vant til å se han.

Lidenskapelig opptatt av musikk

Og det er ikke bare på jobb Niklas byr på seg selv. Han er lidenskapelig opptatt av musikk, har et band og gjør også en del solooppdrag som artist. Niklas har alltid hatt en drøm om å kunne opptre. Om det er for et lite eller stort publikum er ikke så viktig.

Å melde seg på et talentshow som The Voice har aldri vært i hans tanker tidligere. Hadde det ikke vært for at han ble kontaktet av en i TV-produksjonen som hadde sett ham opptre, ville han nok heller aldri gjort det.

– Det satt langt inne, innrømmer han.

Men han meldte seg på, og møtte opp på blind audition hvor de fire mentorene Matoma, Ina Wroldsen, Yosef Wolde-Mariam og Espen Lind alle satt klare med ryggen til da han skulle synge. Det var et nervepirrende øyeblikk.

– Jeg er sikker på at det hadde vært kult å jobbe med alle mentorene, men da alle snudde seg, var det en no-brainer å velge Espen Lind som mentor. Han har vært et stort forbilde som både låtskriver og sanger og betydd mye for min vokal, sier Niklas.

Smilene og rosen satt løst blant mentorene da Niklas opptrådte. Her er Ina Wroldsen.

«Helt crazy bra»

Espen Lind på sin side kalte Niklas sin opptreden «helt crazy bra». Nå ser Niklas frem til å jobbe sammen med forbildet sitt frem mot duellene (eller duettene, som det i praksis er) som starter etter at blind auditions er ferdige.

Fredag 18. mars kan vi se Niklas på skjermen igjen!

Oppmerksomheten og tilbakemeldingene hittil har vært overveldende.

– Jeg har vært 10 minutter på TV, og har allerede blitt gjenkjent på gata, i kundemøter og fått meldinger fra tidligere kollegaer i sosiale medier. Engasjementet er veldig stort, ikke minst fra kollegaer som følger med. Det er veldig hyggelig, sier Niklas.

Niklas synes oppmerksomheten rundt The Voice har vært overveldende.

Tid til både arbeid og fritid

Niklas har jobbet hos Centric Finance i et drøyt år. Det er ikke til å stikke under en stol at det går med litt tid til et TV-show som The Voice. Med en arbeidstaker som Niklas, er det ikke noe problem å legge til rette for at fritid også skal få nok tid.

– Som Niklas sin nærmeste leder så har jeg lenge vært kjent med hans deltakelse i The Voice og har derfor lagt til rette for at han skal kunne dedikere sin tid til musikken, sier Ole Sæther Løvik, leder i Centric Care & Finance Professionals.

– Niklas som person går inn med hud og hår i alt han gjør, både i jobbsammenheng og privaten, så at han lykkes i The Voice er ikke overraskende. Hans engasjement og formidlingsevner er eksepsjonelt gode, og at det får uttrykk gjennom musikken og jobb er vi i Centric Finance Professionals svært glade for, legger Ole til.

Niklas på sin side er tydelig på at han er helt avhengig av en arbeidsgiver som legger til rette for at han skal kunne drive med sin store lidenskap – musikken.

Hos Centric får Niklas også tid til å dyrke sin store lidenskap – musikken.

– Jeg oppfatter Centric som et fremtidsretta og innovativt sted. Jeg synes også det er en arbeidsplass hvor jeg kan påvirke prosesser og i stor grad min egen hverdag. Vi er en sammensatt gjeng på 7 årsverk. Det er rom for alle de ulike personlighetene og også greit at vi kan være uenige om ting, sier han.

– Jobben i Centric går først og det er viktig at jeg leverer det jeg skal på jobben. Samtidig er jeg veldig takknemlig for at Centric gir meg tillit og mulighet til å kombinere min rolle som salgsperson i min daglige jobb og sanger i et talentprogram, sier Niklas.

– Både Centric som arbeidsgiver og kollegaene mine vet at musikk er min store lidenskap og har vært veldig støttende. Det betyr mye for meg. At jeg får muligheten til å drive med musikk ved siden av fulltidsjobb er viktig for meg og mitt velvære. Når jeg nå er med på et TV-konsept blir det jo litt mer ståhei rundt det, innrømmer han.

Fredag 18. mars kan vi igjen se Niklas på The Voice på TV2.

Vi gleder oss til 18. mars

Det blir spennende å følge med videre, og det er bare å glede seg til fredag 18. mars, da vi igjen får se Niklas på TV. Alle i Centric ønsker Niklas masse lykke til videre i The Voice, og vi gleder oss til at han vinner hele showet! Heia Niklas!

Lykke til videre, Niklas!

PS: Har du lyst til å bli kjent med flere av våre dyktige ansatte? Ta gjerne en titt på denne artikkelen om Aurora, som tok hjemmekontor til et nytt nivå da hun reise til Lofoten i fjor sommer!

Kontakt oss

Besøksadresse
Kirkegata 15, 5. etg.
0153 Oslo

Telefon
(+47) 23 10 00 60

Eller bruk skjemaet


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

 

Vi er en del av Centric

Centric er en av Europas største privateide
tjenesteleverandører med over 5000 ansatte i
Skandinavia og Nord-Europa

Gå til Centric EU